jueves, noviembre 17, 2005

Hola de nou a tots!!!


Que tal? Com esteu? Espero que tots estigueu molt bé.

El passat diumenge fa fer 18 mesos i aviat en fara aviat 2 mesos que estem a casa amb ella, i com veieu, quasibé no tinc temps per escriure en el blog, la Laia no em deixa molt de temps, vol que estigui amb ella en tot moment i sobretot que la faci caminar, com que encara no vol caminar sola, la hem de acompanyar a tots els llocs.

La veritat es que es un sol de nena, pero hi ha vegades de bufffffff, i aquestes vegades cada cop s'estan fent més freqüents, crec que ja ens estem acostumant els uns als altres i ja ens anem coneixen més.

Els ultims dies esta una mica diferent, ha tret molt genit i es molt tossuda, ja us dic que quan vol una cosa la vol, ja i clar com l'hi fas entendre a una nena de any i mig i que encara no enten l'idioma que hi ha coses que les pot fer i altres que no. Per exemple, el tema de menjar, ara no vol menjar del seu si no que vol el nostre i clar no pot ser, doncs li dones el seu i et gira la cara, doncs res, avui a dinat a les 5 de la tarda, clar ja tenia gana, i a les 2 de la tarda que l'hi tocava el seu m'ha dit que no el volia, doncs res ja dinaras quan tinguis gana. Res ara ja ha dinat i molt més tranquila. Buffff, pero quina tarda que hem tingut.

Ja us dic que hi ha moments que te la menjaries de lo dolça que es, dels petonets i abraçades que fa, per d'altres que uffffffffff

L'altre tema que ara porta una mica malament es el dormi, al principi dormia a la primera ara m'haig de quedar amb ella fins que es dorm i començar a tenir els "terrores nocturnos" que diuen, pobreta fa una pena quan vol dormir i no pot, per que té por, i clar, aquesta nit ha sigut moguda, tota la nit dormint al seu costat amb la má agafada a la meva, i tot i aixi es despertava plorant ...

Bé, res que només us volia explicar que estem bé, que anem passant els primers dies alguns de maravella i altres de no tant maravella, pero tot i aixi molt especials. Que la Laia esta feta un bon bitxo i que com sempre encara continua investigan tot lo que se l'hi posa per davant.

Petons a tots i aveure si poso fotos més sovint.

No hay comentarios: