sábado, septiembre 17, 2005

Adeu Guangzhou -- Hola Pekin

Doncs, si, aquest mati l'hi hem dit adeu a Guangzhou.

La Laia ja no hi tornará fins d'aqui molt de temps, i si ella vol.

El vol ha estat bé, pero al final s'ha complicat una mica.
Tres hores de vol, amb un avió no gaire gran, unes 200 persones mes o menys. Bastant estret.
Algunes nenes no han parat de plora tot el viatge i la Laia al final ja estava molt cansada i tenia ganes de baixar. A part anava mulladeta i es clar, tenia ganes que la canviessin.
Doncs al final ha fet una rabequeria molt forta, i l'hem canviada com hem pogut i quan l'avio ja havia aterrat la cosa ja havia canviat.

Pekin? Diferent a la resta de Xina! --- 14 millons de persones visquen aqui ---

Veniem un lloc, molt humit. Amb l'humitat al 90% casibé. Un cel tot el dia tapat per la contaminació que hi ha. I quan arribes a Pekin, tot es diferent. Com es veu que s'estan preparant per les olimpiades del 2008. Tot es verd i el cel es blau. Fa olor a fresc. Ve que de moment la prespectiva que teniem de Xina esta canviant, i ara comença a agradar-nos mes. Es que veniem de una ciutat bastant poble i sobretot tb una mica pobre.
Doncs Pekin de moment sembla diferent, pero ara venim de sopar i vaya showww. Estem en un hotel 5 estrelles, es diu, Beijing Plaza Hotel, es perfecte, molt i molt maco, unes habitacions que ja m'agradaria per casa, pero en el menjador, nomes una persona que enten l'angles i no gaire bé. Semblavem, una conversacion de besugos.

Ens han explicat que per les olimpiades estan fent un nou aeroport i que en 6 mesos estara fet, super rapid, pero es que hi estan treballant casibé 50.000 persones!!!! No m'extranya que acabin tant rapid!

Avui a l'aeroport de Guangzhou, ens han tornat a preguntar: Ohh, Chinesse girl?? I nosaltres: No, now Spanish girl! I la noia que ha preguntat, ha marxat corren sense dir res, nomes jejeje.

Uff, sort que nomes queda una setmana, perque nosaltres no podriem viure aqui.
Ah, una cosa, que no es paren en els passos de peatons, has de vigilar molt.
I que no fan partes quan tenen un accident, ho sabem, perque aquest mati, hem xocat i aqui no ha pasado nada.
A si, porcs, com els que mes, escupinades a terra, rots, pets, i vomitades al mig del carrer ...
També, a Guangzhou hi hem estat 6 dies i cap dia hem vist una ambulancia, quina cosa més rara, i aixo que es una ciutat de 7 millons de habitans.

Bé, dema, ens toca visita a la GRAN MURALLA CHINA, uff nomes de pensar-ho ja quedo ben cansada....

Petons a tots i dema ja posarem fotos de com la pujem.

Laia Binni, Miquel i Montse
From Beijing

No hay comentarios: