martes, septiembre 20, 2005

El temple de Buda !


Tal i com ahir us vaig dir, varem anar a un temple budista, un dels unics temples budistes que hi ha a Xina. Aquest diuent que no es molt gran, pero jo si que el vaig veure gran. N'hi un altre que es el Templo del Sol, que aquell es veu que si que es enorme, pero no varem poder anar-lo a veure ja que esta de rehabilitació. Has de pagar per entrar, normal. Pero la veritat es que val la pena anar-hi. Llástima també perque hi ha molta gent i no pots evedir del mon, jejeje. A dintre d'aquest temple no es pot gravar ni filmar als Budes, nomes pots fer fotos i filmar el exteriors. Realment maravellosos. Hi havia molts Budes i el últim que es deia el Buda de la Benevolencia, media 15 metros d'alt, per despres que diguin que no es gran! Hi havia bastants budistes amb les tuniques vermelles, i sobretot molta gent pregan i fent ofrendes.

Quan ells preguen, encenen inciens, i ja us podeu imaginar quina olor. Si us normalment enceneu una branqueta de incens a casa i la olor que fa, imagineu una especie de barrils tallats per la mitat plens i plens de branquetes de incens, com els que veieu a la foto. A mi que m'encanta, bufff, em sentia super bé!


Varem estar-hi força estona i despres varem anar a dinar a un Restaurant ..... Francés!!! Jejeje que extrany oi?
Doncs mira que varem menjar un entrecot que estava de mort i la veritat despres de tant menjar xinés un dinar diferent s'agraeix molt.
I, per la tarde volteta al centre comercial de rigor i cap al hotel que estavem super agotats....

La Laia Binni, cada dia millor amb nosaltres, es una maravella de nena i com ja he dit moltes i moltes vegades es guapissima. Quan arribem sera la "alegria del lugar". La veig bastant espavilada i que es fitxa amb tot el que fem i ho repeteix, crec que aixo es bó. Menja molt bé, ara aixó si, només bibes, perque no sap menjar en cullera encara, pero aviat ja en sabra, jejejeje, quan arribi i vegi el peixet tant bó que l'hi portará el papa....

No hay comentarios: