martes, septiembre 20, 2005

A tres dies perque la Laia Binni sigui Espanyola !!!!



Abans d'anar a visitar els Hutongs, aquest mati hem hagut d'anar al Consulat Espanyol a entregar tots els papers necesaris per poder fer el visat d'entrada a les nenes a Espanya i per poder inscriur-les en el Registre Civil.
Bé, tots els papers necesaris per poder ser Espanyolessssss!!!!
Estaben nerviosos, per si podia faltar algun paper, pero res, tot a anat perfecte. Almenys em pogut parlar amb castella i catala amb unes persones de Xina, cosa extranya.

Doncs aqui teniu la foto de quan hem sortit d'entregar els papers, estavem molt contents, perque tot en mica en mica ja s'esta acabant. Ara només faltar anar a buscar el passaport de les nenes el divendres al mati i el dissabte cap a casa ...
Doncs bé, per celebrar que les nenes casibé ja eren espanyoles hem anat a celebrar-ho a un Restaurant ... Espanyol!!!! Jejejeje, quines croquetesssssssss més bonessssss, quines gambes al ajillo, quin pollastre amb pomaaaa, casibé semblaba que estiguessim a casa, si no fos per la camarera ho haguessim pensat, JEJEJEJE.
Ara que en un principi pensavem que no dinariem perque quan hi hem arribat eren les 3 de la tarde i ja estava tancat ja que la cuina tanca a les 2.30, i res, que han obert nomes per nosaltres.
Hem menjat molt i molt bé i amb quantitat per 20 euros la persona. Realment super economicccc.

Doncs de moment res més, dema més coses, anirem al Palacio de Verano. Ja us ensanyarem les fotos.

Petons a tothommmmmmmm.

Laia, Miquel i Montse



No hay comentarios: