lunes, septiembre 26, 2005

Ja estem a casa !!!!!!!!!!!!!

Hola a tots,

se que feia dies que no escribia res de res a la pagina, pero el dijous abans de marxar varem tenir un petit percance ... Vaig trencar la pantalla del PC portatil i no es veia res de res i clar, no podia dir-vos res.
Pero bé, avui ja som dilluns, dia 26, la Laia ja porta desperta desde les 6, ja esta dutxada i vestida, uuuf, amb lo que m'agradava dormi, i ara res de res, jejejeeje
De moment a casa s'hi troba molt bé i amb el Zac, esta perfecteeee.

Doncs varem arribar el dissabte a les 1800 al aeroport de BCN. El viatge molt cansat per nosaltres, pero la Laia es va portar de maravella. Quan vam arribar hi havia un pilo de gent que ens esperava, UFFFFF, només sortir ja vaig començar a plorar .... Moltes gràcies a tots els que vareu venir a esperar-nos, la veritat i de tot cor, que ens va fer molt i molt il.lusió. Amb aquelles pancartes tant grosses que vareu fer, la veritat que va esta molt currat, jejejejeje.
La Laia quan va veure tanta gent va plorar una miqueta del susto, pero tb estava cansadeta del viatge, es molt normal. Quan tinguem fotos de l'arribada ja us les possare a la web.

Al vespre i despres d'un sopar com cal a casa de la meva cunyada, varem arribar a casa, i com que estava tant dormideta no es va donar compte que arribavem. Va tenir una nit molt mogudeta, es va despertar molt i a les 6 del mati va dir que ja no volia dormi més i que volia juergaaa, i res tots desperts, jjejejjeje
Ahir que va ser el primer dia a casa, va anar molt bé, varem fer un dinar per cel.lebrar que tot havia anat bé i perque la Laia Binni ja esta a casa!!
El tema del Jetlag encara ho porta una mica malament, pero es normal, en poques setmanes tot sol.lucionat.

Bé, ara començar una nova etapa, i estem molt contents que tot hagi anat tant bé.

Finalment, agrair a TOTHOM que ens ha seguit desde aquesta pagina, a TOTHOM que ens ha enviat missatges de correu i movil, a TOTHOM que ens va donar la benbinguda el dissabte, bé grácies a TOTS.

Laia, Miquel i Montse, que ja estem a casa.....

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Miquel,
Quina nena mes preciosa que tens, per que sapigues qui soc, m'agraden les pelaies petites. Moltes felicitats. MªAngels